PROGRAM:HIP HOP je svetovni trend in je trenutno najbolj zanimiva in popularna plesna zvrst, ki že dolgo ni več samo ples – s svojim prepoznavnim stilom je postal način življenja mladih… Kultura hip hop-a mlade spremlja vsepovsod – v šoli, na ulici, v klubih…in del le-te je tudi ples.
Program hip hop-a je namenjen vsem ljubiteljem tega zanimivega in energičnega plesa. Najnovejših plesnih trikov in gibov se boste naučili v ritmih hip hop, rap in R`n`B glasbe in jih povezali v atraktivne koreografije, ki jim dodamo tudi elemente drugih uličnih plesnih stilov – street jazz-a, poppinga, electic-a, break-a… Na treningih bomo sestavljali koreografije na glasbo iz videospotov trenutno najbolj popularnih izvajalcev in številnih zvezdnikov te zvrsti. V hip hop-u prevladuje trend gibanja pri katerem je značilno spreminjanje besede v gib, ko plesalci s telesom in gibom prikazujejo besedilo glasbe. Če iščete primerno skupino za tedensko rekreacijo ter obožujete ples, je ta skupina kot nalašč za vas. Skupina se posveča tehniki hip hopa in učenju hip hop koreografij. Odlična rekreacija in zabava.

 

TRAJANJE:september - junij. Vaje potekajo 2x tedensko po 60 minut (začetna skupina), 2 x tedensko po 90 minut (nadaljevalna skupina).

 

OKVIRNI URNIK:

KRŠKO: ponedeljek ob 19.30, sreda ob 19.30

BREŽICE: torek in četrtek ob 19.00

 

Aktualno veljavni urnik preverite na: https://www.lukec.net/images/datoteke/URNIK.pdf

 

CENA:Cenik programov najdete na povezavi: https://www.lukec.net/ceniki.html

 

MENTORJI:Miha Poznič, Luka Vodlan