Plesni večeri so namenjeni vsem, ki imate radi ples in se radi zavrtite ob pravi plesni glasbi. Naši plesni učitelji poskrbijo za plesno animacijo in se skupaj z vami zavrtijo na plesišču. Vljudno vas vabimo na naslednji plesni večer, ki bo že 36. za povrstjo. Plesni večer bo v petek, 27.5.2015 ob 20. uri v Gosilni Kunst v Krškem.

 

Dragi ljubitelji plesa. Vas srbijo pete? Bi povabili svojega partnerja na ples, pa ne veste kam? Bi radi preživeli večer v prijetni družbi ob spremljavi plesne glasbe in odlične kulinarične ponudbe? Imamo dogodek za vas.

 

Plesni klub Lukec in gostilna Kunst bosta v petek, 27.5.2016 organizirala plesni večer. Plesni večeri so namenjeni vsem, ki imate radi ples in se radi zavrtite ob pravi plesni glasbi. Plesni učitelji iz plesnega kluba Lukec, bodo poskrbeli za plesno animacijo in se skupaj z vami zavrteli na plesišču. Osebje gostilne Kunst, pa bo poskrbelo za odlično kulinarično ponudbo.

 

Kako bo večer potekal:20:00-21:00 dobrodošlica, 1. plesni sklop, predjed
21:00-23:00 2. in 3. plesni sklop, glavna jed
23:00-... skupinski plesi, sladica, 4. plesni sklop

 

Cena: 23€ (vključuje tri hodni meni in vodenje plesnega večera)

 

Vljudno vas prosimo, da vsi ki se nameravate udeležiti plesnega večera rezervirate mizo na številko 07 / 488 03 18 ali na e-mail naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Rezervaciji lahko oddate tudi pri PK

 

Lukec na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Lepo vabljeni na drugi tovrsten ples v gostilno Kunst.

 

Plesni večer bo v petek, 27.5. 2016 ob 20. uri

 

v Gostilni Kunst v Krškem

 

Vljudno vabljeni vsi ljubitelji plesa in dobre plesne glasbe!