VPIS LETNIKOV v sezoni 2020/21: 2013 in starejšiPROGRAM:Jazz je tehnično ena najbolj zahtevnih plesnih zvrsti in gibalna osnova za vsakega plesalca. Posebnost jazza je v raznolikosti in moči plesne izraznosti. Izhaja iz osnov baletne in nekaterih drugih tehnik, vse bolj pa se prepleta z elementi modernih plesov. V jazz korakih boste uživali ob raznoliki glasbi, od lirično umirjene do hip hopa in najnovejših pop uspešnic. Je osnova vsaki plesni tehniki in velja za zvrst kjer se z lahkoto mešajo različni plesni ritmi.

Na osnovi jazz baleta in show dance-a temelji večina popularnih koreografij (tv, glasbeni spoti). Plesalec tukaj razvija celostno plesno osnovo, kar predstavlja odlično podlago ostalim plesnim zvrstem. Na treningih bomo osvojili nove plesne tehnike in z atraktivnimi koreografijami izpopolnjevali svoje plesno znanje. Vedno več mladih se zaradi velike pestrosti plesnih stilov, tehnik in glasbe odloča ravno za show dance in jazz balet.

Treningi so sestavljeni iz ogrevanja, diagonal, tehničnega dela in koreografij, način dela in koreografije pa so prilagojene starosti plesalcev.

 

TRAJANJE:september - junij. Vaje potekaj 1x ali 2 x tedensko po 90 minut.

 

OKVIRNI URNIK:

JAZZ OTROCI - torek ob 16.00 

JAZZ PIONIRJI/MLADINCI začetna skupina - torek ob 17.45, petek ob 17.30

JAZZ PIONIRJI/MLADINCI nadaljevalna skupina - ponedeljek ob 16.30, četrtek ob 19.30 

JAZZ ČLANI - ponedeljek ob 19.30, sreda ob 19.30

JAZZ ODRASLI - torek od 19.30 - 21.00

 

Aktualno veljavni urnik preverite na: https://www.lukec.net/images/datoteke/URNIK.pdf

 

CENA:

JAZZ OTROCI - cena za 4 vaje (1 mesec) – 30,00 EUR

JAZZ PIONIRJI/MLADINCI - cena za 8 vaj (1 mesec) – 40,00 EUR

JAZZ ČLANI - cena za 8 vaj (1 mesec) – 45,00 EUR

 

MENTORJI:Vanesa Krenker