AKTUALNE NOVICE


Zimska video produkcija plesalcev Lukca

 Za nami je leto 2020 in tako kot za marsikoga je bilo tudi za plesalce PK Lukec zelo posebno, saj smo kar 4 mesece morali improvizirano izvajati naše treninge.

Preberite več ...

Treningi PRI VAS DOMA

Za vse naše člane in tudi tiste, ki to morda še niste, smo v času ukrepov o zajezitvi štirjenja koronavirusa, pripravili posebno obliko treningov PRI VAS DOMA :).

Preberite več ...

PLESALCI LUKCA ZAKLJUČILI "KORONA" PLESNO SEZONO

Ob koncu junija se je zaključila še ena plesna sezona za plesalce Plesnega kluba Lukec. Tokrat je bila precej drugačna, saj je ravno na vrhuncu sezono, ko je na sporedu največ plesnih tekmovanj in prireditev nastopila karantena, ki je precej spremenila izvajanje programov kluba.

Preberite več ...

PK Lukec ponovno odpira vrata v ponedeljek 18.5.2020

Vlada Republike Slovenije je na včerajšnji seji sprejela odlok o sprostitvi omejitev na področju športne in rekreacijske dejavnosti in nam s tem omogočila ponovni povratek v plesne dvorane od ponedeljka 18.5.2020.

Preberite več ...

NAPOVEDNIK


Master Dance Festival letos preko spleta

 Plesni klub Lukec tradicionalno vsako letu v začetku februarja pripravlja eno največjih plesnih prireditev v Sloveniji Master Dance Festival - Lukec Open.

Preberite več ...

DAN ODPRTIH VRAT & AVDICIJA, 5. in 6. 9. 2020

URNIK BREZPLAČNIH DELAVNIC

Že tradicionalno vsako leto v septembru v Plesnem klubu Lukec pripravljamo DAN ODPRTIH VRAT, ki bo letos v soboto 5. in nedeljo 6. septembra v prostorih kluba v poslovni stavbi Kubus/Avto Krka v Krškem.

Preberite več ...

Bodi zvezda, novoletna predstava plesalcev PK Lukec

Že tradicionalno ob zaključku leta Plesni klub Lukec pripravlja novoletno predstavo na kateri se predstavijo vsi člani kluba. V prazničnem decembru si boste lahko novoletno predstavo BODI ZVEZDA ogledali v Krškem, Brežicah in Sevnici. Na treh prireditvah bo zaplesalo okoli 800 plesalcev iz Posavja.

Preberite več ...

Novi ciklus tečajev družabnih plesov, 30.11.2019

Vabimo vas, da se nam pridružite na novem ciklusu tečajev družabnih plesov, ki se pričnejo v soboto, 30.11.2019 v Krškem.

 

 

Preberite več ...