AKTUALNE NOVICE


Bron iz evropskega prvenstva

V soboto, 11. septembra je v kraju Brzeg Dolny na Poljskem potekalo evropsko prvenstvo v hip hopu, katerega se je udeležilo tudi 24 mladinskih plesalk Plensega kluba Lukec.

Preberite več ...

Lukci zaključili kratko a uspešno sezono

Za plesalci PK Lukec je kratka a uspešna plesna sezona, ki so jo zaključili z video produkcijama za Brežiški in Sevniški oddelek kluba ter z zaključnim druženjem vseh plesalcev, ki je bilo 18.6.2021 na igrišču pri OŠ Jurija Dalmatina v Krškem. 

Preberite več ...

Lukci na DP osvojili dve bronasti medalji

Od petka 25. do torka 26. junija je v Medvodah potekalo državno prvenstvo Plesne zveze Slovenije v modernih tekmovalnih plesih. Prvenstva se je udeležilo tudi 58 tekmovalcev iz PK Lukec Krško in PK Lukec Brežice. Plesalci so se izkazali z izjemnimi nastopi, ki so jim prinesli dve bronasti medalji.

Preberite več ...

6 naslovov državnih prvakov za plesalce Lukca

V soboto, 4. junija 2021, je v Športni dvorani Brežice potekalo državno prvenstvo novo ustanovljenega Umetniškega plesnega združenja Slovenije. Na tekmovanju je sodelovalo tudi 70 plesalcev Plesnega kluba Lukec Krško in Brežice in skupaj so osvojili kar 6 naslovov državnih prvakov.

Preberite več ...

NAPOVEDNIK


Vabljeni na začetni tečaj družabnih plesov

Vabimo vas, da se nam pridružite na novem ciklusu tečajev družabnih plesov, ki se pričnejo z 11.10.2021 v Krškem in Brežicah.

 

Preberite več ...

DAN ODPRTIH VRAT, 4. in 5. 9. 2021

URNIK BREZPLAČNIH DELAVNIC

Že tradicionalno vsako leto v septembru v Plesnem klubu Lukec pripravljamo DAN ODPRTIH VRAT, ki bo letos v soboto 4. in nedeljo 5. septembra potekal na treh lokacijah in sicer v Krškem, Brežicah in Sevnici.

Preberite več ...

Master Dance Festival letos preko spleta

 Plesni klub Lukec tradicionalno vsako letu v začetku februarja pripravlja eno največjih plesnih prireditev v Sloveniji Master Dance Festival - Lukec Open.

Preberite več ...

Bodi zvezda, novoletna predstava plesalcev PK Lukec

Že tradicionalno ob zaključku leta Plesni klub Lukec pripravlja novoletno predstavo na kateri se predstavijo vsi člani kluba. V prazničnem decembru si boste lahko novoletno predstavo BODI ZVEZDA ogledali v Krškem, Brežicah in Sevnici. Na treh prireditvah bo zaplesalo okoli 800 plesalcev iz Posavja.

Preberite več ...